Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€ σε όλη την Ελλάδα!

Ένας νέος κύκλος εικαστικών δραστηριοτήτων ξεκίνησε στο εργαστήριο του Fiera και ανυπομονούμε να σου πούμε γι’ αυτόν!

Αν ψάχνεις και εσύ κάτι φρέσκο και καινούριο στην Θεσσαλονίκη, τότε σου έχουμε την καλύτερη πρόταση. Την περασμένη άνοιξη ξεκινήσαμε μια σειρά από διαφορετικά Workshops που έχουν σκοπό να δείξουν στο κοινό τη σημασία της τέχνης στην καθημερινότητα μας και πόσο αυτή μας βοηθάει να ξετυλίγουμε τις πιο δημιουργικές πτυχές του εαυτού μας.

Τα εικαστικά μαθήματα είναι το ημερήσιο αγχολυτικό μας, η διέξοδος μας από τα συνηθισμένα και ένας τρόπος να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέες δυνατότητες. Η ζωγραφική και η χαρακτική έχουν εδραιωθεί στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ήταν η καλύτερη απόφαση μας!

Ζωγραφική

Τα χρώματα, οι υφές, οι τεχνικές και η ιστορία της τέχνης παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα εβδομαδιαία μαθήματα ζωγραφικής μας. Σε κάθε μάθημα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με διαφορετικές θεματικές, καλλιτέχνες και υλικά. Φυσικά ας μην ξεχνάμε ότι το κάνουμε με την καλύτερη παρέα πίνοντας καφεδάκι και συζητώντας.

Χαρακτική

Η πιο “άγνωστη” μορφή τέχνης που χαρακτηρίζεται από σχέδια, μελάνια, χαράξεις και τυπώματα μπορεί να γίνει η νέα σου αγαπημένη απασχόληση! Αφού σχεδιάσουμε αυτό που επιθυμούμε, το περνάμε σε λινόλεουμ και έπειτα το χαράσσουμε και το τυπώνουμε σε χειροποίητο χαρτί. Αυτό μας δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να κοσμήσει τον χώρο μας ή και κάποιο ύφασμα.

Βέβαια ας μην παραλείψουμε ότι ζωγραφική και χαρακτική κάνουμε και στα αυτοτελή workshop μας, τα οποία διαρκούν περίπου τρείς ώρες και είναι η καλύτερη επιλογή για την Σαββατιάτικη έξοδο σου που μπορείς φυσικά να κάνεις και με την παρέα σου.

Πρόγραμμα μαθημάτων

Ζωγραφική ενηλίκων: Τρίτη 19:00-21:00

Χαρακτική Ενηλίκων: Πέμπτη 19:0-21:00

*Τα Workshops ανακοινώνονται στην αρχή του μήνα.

Στοιχεία επικοινωνίας

2310 500 579/ info@fierahandmade.gr/ @fiera_handmade

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.